Surfbarre

Amíg a netten böngészel, miért ne keress egy kis aprót is!

 

Ezek mind francia nyelven vannak (egy-két kivétellel) egyszerű reklám csíkok. Regisztrálsz feltelepíted de van amit csak el kell indítani és a háttérben észre se veszed hogy gyűl-lenek a pontok amit később$/€-ra belehet váltani! FONTOS! Amelyiknél regisztrációra kattintva Errort (hibát) ír, ott van egy trükk, amit meg kell csinálni a reghez! Internet Explorerben ESZKÖZÖK -> INTERNET BEÁLLÍTÁSOK, majd NYELVEK, itt HOZZÁADÁS, Francia (Franciaországi), és a magyar fölé, legfelülre kell húzni. Ennyi.
Azért van, mert ezek a cégek kikötik, hogy aki fizetséget akar, az beszéljen franciául, hiszen olyan reklámokat fognak nézni fõleg. A kis titkos segítség progival kényelmes elrejtheded őket, szuper mert tényleg nem látszanak!

make cash
20dollar2surf - Regisztrációhoz katt a bannerra!!!
Ez az legjobb surfbár oldal. yesA Surfbarral Max 10000 pont gyűjthető 1 hónapban,óránként kb.60 pont,de vannak játékok és PTC része is a plusz pontokért.A pontok átváltási aránya:1000pont~0.11$! A reffek után 10% jár !Kifizetés 20$-tól: Paypal Alertpay Hipayra.


Wadobarre - Regisztrációhoz katt a bannerra!!!

A Surfbarral korlátlan mennyiségű pont gyűjthető átlag kb.40 000 pont1 hónapbanóránként kb.60 pont,vanPTC része is a plusz pontokért.A pontok átváltási aránya:1000pont~0.10 euro! Kifizetés 10€-tólAlertpay, Moneybookers, Paypalra. i-Gagnant La barre - Regisztrációhoz katt a bannerra!!!
A Surfbarral korlátlan mennyiségű pont gyűjthető de az átlag kb.15 000 pont 1 hónapban ,óránként kb.60 pont,vannak játékok, tombola és PTC része is a plusz pontokért.A pontok átváltási aránya: 1000pont~0.09 Euro! Kifizetés 15$-tól: Paypal, Moneybookers.

EC Barre - Regisztrációhoz katt a bannerra!!!
A Surfbarral korlátlan mennyiségű pont gyűjthető de az átlag kb.12 000 pont 1 hónapban , vannak játékok, tombola és PTC része is a plusz pontokért.Kifizetés 20$-tól: Paypal Alertpay Hipayra.

 


SmartBarre - Regisztrációhoz katt a bannerra!!!
A Surfbarral korlátlan mennyiségű pont gyűjthető de az átlag kb.12 000 pont 1 hónapban ,óránként kb.60 pont,vannak játékok, tombola és PTC része is a plusz pontokért.A pontok átváltási aránya:1000pont~0.08 euro! Kifizetés 15 euró-tól paypalra.

 
Gagnez des cadeaux en jouant à des jeux.
LaBoitaKapdos - Regisztrációhoz katt a bannerra!!!
A Surfbarral korlátlan mennyiségű pont gyűjthető 1 hónapbanóránként kb.300 pont,vannak játékokés PTC része is a plusz pontokért.A pontok átváltási aránya:1000pont~0.10 euro!
 
PackBarre.com
PackBarre - Regisztrációhoz katt a bannerra!!!
Ezzel Surfbarral nem pontok gyűlnek hanem a százalék növekszik, óránként kb.0,5%, vannak játékok, tombola és PTC része is a plusz pontokért.
Ha eléred a 100%-ot akkor vehetsz egy játékkódotamit utána eladhatsz.


http://big-ptp.fr/ban.gif
BIG-PTP - Regisztrációhoz katt a bannerra!!!
A Surfbarral korlátlan mennyiségű pont gyűjthető de az átlag kb.10 000 pont 1 hónapban ,óránként kb.30 pont,vannak játékok, tombola és PTC része is a plusz pontokért.A pontok átváltási aránya:1000pont~0.08 euró! Kifizetés 5 euró-tól paypalra.G1 Barre - Regisztrációhoz katt a bannerra!!!
A Surfbarral korlátlan mennyiségű pont gyűjthető de az átlag kb.10 000 pont 1 hónapban ,óránként kb.30 pont,vannak játékok, tombola és PTC része is a plusz pontokért.A pontok átváltási aránya:1000pont~0.10 euró! Kifizetés 5 euró-tól Paypalra.

 
Inscrivez-vous sur AWBarre
AW Barre - Regisztrációhoz katt a bannerra!!!
A Surfbarral korlátlan mennyiségű pont gyűjthető de az átlag kb.10 000 pont 1 hónapban ,óránként kb.30 pont,vannak játékok és PTC része is a plusz pontokért.A pontok átváltási aránya:1000pont~0.12 euro! Kifizetés 15€-tólPaypal Alertpay Hipayra.


 

Inscrivez-vous sur Cosmos-barre

 

CosmosBarre - Regisztrációhoz katt a bannerra!!!
Inscrivez-vous sur Bubulle-Barre
Bubulle Barre - Regisztrációhoz katt a bannerra!!!
A Surfbarral korlátlan mennyiségű pont gyűjthető de az átlag kb.15 000 pont 1 hónapban ,óránként kb.60 pont,vannak játékok, tombola és PTC része is a plusz pontokért.A pontok átváltási aránya: 1000pont~0.11 Euro! Kifizetés 15$-tól: Hipayra.


Egy kivételével az összes csíkot meg lehet fogni a bal oldalánál, és simán elhúzni. A Cash-Barre egyelőre csak a jobb alsó sarokban akar lenni. A KyuubiBarre a jobb alsó sarokban megjelenő ikonjára jobb klikket nyomva és DEPLACER LA BARRE-t választva a két csúszkával pozicionálható.
A programok futásához a következő Windows összetevőkre van szükség: JAVA, Microsoft.NET Keretrendszer 2-3-3.5, Abode Flash Payer. Google-ba ha beírod megtalálod őket. Kyuubi elég érzékeny, mindig felül akar lenni, és figyeli, hogy van-e egér és bill. történés a gépen, különben nem számol.
A Cosmoss-Barre és a CheyenBarre hó végén csak akkor váltja át a reklámcsík pontjaid euróra, ha az adott hónapban 100 clicket is csináltál a honlap bal menü Gagner Argent -> Visites remuneree-ben (PTC) !!!
A legtöbb proggi egy képen megjelenő kódot kér beírni az ablakába, hogy ellenőrizze a jelenlétet. Ezt a Moneybarre esetében pl. csupa nagybetűvel kell visszaírni (shift lenyomása), az AW-Barre csupa kisbetűvel kéri. A Packbarre kódbeírás úgy működik, hogy csak azt a színű számot kell beírni, amelyiket épp kéri. Vert = zöld, Blue = kék, Rouge = piros, általában csak 1-2 számjegy olyan színű, amilyet épp kér, azt kell beírni csak!
Az AWbarre pedig a reklámcsíkra kattintást is kéri,  egy körbe-körbe futó ikonnal a jobb oldalán a bannernak. Ilyenkor kattintásig nem számolnak tovább. Néha egy-egy barre lefagy, ilyenkor bezár és újraindít.


Mindegyik cég hónap végén konvertálja a pontokat az adott hó reklámbevételeitől függően euróra. Általában 1000 pont 9-30 eurócentet hoz a konyhára a következő hónap első napjaiban cégenként, ahogy lezárul a konverzió. A Packbarre ettől eltérõen egyszerűen a progress baron mutatja, meg százalékosan, mikor kapod meg a következő kódodat.
A kifizetési minimum (azon cégeknél, melyek ténylegesen euróban kinyomják a pénzedet PayPal-ra vagy MoneyBookers-re, ami ugye össze van linkelve a hazai bankszámláddal) 10-20 euro között mozog. Egy tipp, ha nem akarod kivárni: veszel a surfbarral keresett pontokért vagy a már átkonvertált pénzedért kódokat, amit el tudsz adni a codes-discounts-on... Onnan pedig kifizetteted a lóvét. Így gyakorlatilag a surfbarok többsége 0,5 eurós (!) kifizu minimummal üzemeltethető, mert a Codes-discounton azonnali kifizu van!
Mindegyik cég honlapján lehet kattintgatni minden nap reklámcsíkokra (Clics rémunérés rész a menüben) plusz pontokért, ezek meg tudják dobni a havi termést rendesen.
Több cégnél egyszerű kaparós játékok is vannak plusz pontért .